BliHørt

- digitale presentasjoner

Presentasjonen av deg, ditt prosjekt og din musikk er en avgjørende faktor dersom du ønsker å skape oppmerksomhet og være relevant i dagens musikkmarked.

Musikkpromotering.no gir deg muligheten til å løfte presentasjonen av ditt prosjekt til nye nivåer; vi designer skreddersydde kampanjesider som ser fantastiske ut på mobil, tablet og på stasjonære maskiner.

Vi kan utstyre din landingsside med levende bannere, lydavspilling (inkludert linker til alle streaming-plattformer), musikkvideoer, gallerier, biografi, kjøpsknapper og mye, mye mer.

Kampanjesider er inkludert i albumpromotering, og kan også kjøpes som enkeltstående tjeneste.

DIGITAL KAMPANESIDE

FRA: 2.990,- (eks. mva)
  • Etablering og design av digital kampanjeside
  • Hosting uansett trafikkmengde inkludert
  • Åpen i 6 måneder fra kampanjens start
  • 2 revisjoner inkludert

En presentasjon som imponerer

Design, funksjonalitet og sikkerhet er essensielle faktorer for å lykkes med å bygge digitale presentasjoner som imponerer. Med utgangspunkt i artistens identitet og image løfter vi sluttproduktet til et nivå som imponerer din målgruppe.

Designet for PC/Mac, mobil og tablet

Responsivt design kan være tidkrevende. Besøkende benytter PC/Mac, mobil eller tablet av forskjellig merkevare som igjen er utstyrt med forskjellige nettlesere, og har man ikke kompetansen som skal til for å løse dette, vil det gå utover inntrykket mottakeren sitter igjen med. Vi løser også dette sømløst for deg.

Hosting med garanti på et halvt år

Uansett hvor mye trafikk du genererer inn til din kampanjeside, garanterer vi deg at hostingen inngår som del av avtalen. Og selv om de fleste kampanjer har en varighet på 14 dager til 2 måneder, hoster vi kampanjesiden din i minimum 6 måneder som del av avtalen.

Play Video

Se eksempler på digitale presentasjoner

Tron-Jensen-SortHvit2

Tron Jensen

ToveSortHvitt

Tove Bøygard

Tom Roger Aadland - 9

Tom Roger Aadland

nvm.kenny - 1000x1000

nvm.kenny

Kampanjeside boks

Nøkkelord: innhold og design

Vi kombinerer streaming, musikkvideoer, biografier, artistbilder, sitater og alt annet du ønsker på en og samme landingsside, slik at besøkende slipper å sendes til en haug av forskjellige plattformer for å bli kjent med deg og din musikk. Dette øker interessen og tiden hver enkelt besøkende bruker på deg og din utgivelse.

Individuelt tilpasset etter behov

Ingen artister er like, alle har sitt unike uttrykk. Våre kampanjesider utvikles derfor etter skreddersøm som tar hensyn til og ivaretar ditt prosjekts individuelle behov.

Play Video

Ta presentasjonen til neste nivå

Eksempler på kampanjesider inkludert videoproduksjon eller animasjon av logo/tittel/cover

Nvm.Kenny

Tove Bøygard

Stig Van Eijk

Eide Olsen

Animasjon gir deg det lille ekstra

Animert logo, tittel eller fremvisning av cover ser fantastisk ut og kan brukes i alle digitale sammenhenger. Benytter du deg av våre videotjenester, bidrar innholdet til å løfte presentasjonen av deg ytterligere.

Utvid kanalbredde, nå flere!

Musikk, bilder og tekst er fint, men ingenting når eller engasjerer flere enn audiovisuelt innhold på nett. Utvid ditt publikum og sørg for at fans blir blåst av banen.