STREAM

«Min far skrev denne vuggesangen til min søster og meg da vi var små, og han spilte den på pianoet hver kveld ved leggetid. Jeg tror mye av teksten ble til etter hvert som han ble oppgitt over at vi kom over i sengen til han og mamma hver natt. Etter hvert som søsteren min og jeg har blitt eldre har vi bidratt med å forbedre tekst og melodi», forteller Victoria.

VICTORIA SPANDOW - NATT GOD NATT

Den nye sangen fra Victoria Spandow, «Natt god natt», er en beroligende vuggesang som vil skape fine kveldsstunder hos norske barnefamilier i tiden som kommer. Jens Thoresens arrangement er formet rundt organiske, tradisjonelle instrumenter, som i samspill skaper en avslappende, varm og trygg atmosfære. Victoria Spandows tindrende klare stemme gir liv til sangteksten, en tekst Victoria har et spesielt nært forhold til;

Den musikalske familien opplevde en kreativ oppblomstring da lockdown traff landet i mars 2020. De etablerte sitt eget hjemmestudio, «Quarantine Studios», og «Natt god natt» er allerede den syvende utgivelsen familien står bak og har utgitt siden oppstarten.

Victoria håper sangen vil virke søvndyssende for folk i alle aldre, og avslutter; «Man blir jo litt trett når man hører på denne låten, eller kanskje det bare er meg?»

Deltagende musikere

Bjarne Magnus Jensen - Fiolin
Per Kristian Skalstad - Fiolin
Einar Kyvik Bauge - Bratsj
Audun Sandvik - Cello
Jens Thoresen – Gitar
Filippa Spandow - Koring
Jens Thoresen har produsert og mastret låten.
Cover art og Fotografi av Heidi Ringdahl.
Tekst og melodi av Jan Spandow.

GALLERI