http://3575

To nordiske pionerer

En ung tjommi

«Valuta»

«Valuta»

En ung tjommi tar sikte

Unge T har alltid vært den yngste blant sine venner, en krets som består av Shift, Galexy, Klaus Perry og tjommien selv. Som enda yngre spiller begynte han i 12-års alderen å mekke låter og gjøre konserter med Martiz Hazy (Dårlig Vane), og de to har til stadighet 100-200 upubliserte sanger liggende.

STREAM

«Valuta»

2 legender uten penger, Tommy Tee og Ken Ring har teamet opp med Unge T for å tjene opp litt ny VALUTA.

Den lovende rapperen Unge T fra Bergen har fått med seg kanskje Skandinavias mest ikoniske hiphop duo nemlig Tommy Tee og Ken Ring på sin ferskeste singel «Valuta».
Den unge rapperen fra Bergen sin syngende og lekende tilnærming passer perfekt til Ken Ring sin velkjente og taktfaste flow. De er i en perfekt kontrast til hverandre over den drivende og legendariske Tommy Tee-sounden. Unge T er sulten på raske penger og raske biler, og hvem er vel bedre på dette faget enn nettopp hans kollega fra Sverige?
«Det som er unikt er sounden, har fått skryt i mange år om at jeg har stemmen til og gjøre det stort.»

GALLERI

SJEKK UT UNGE TJOMMI PÅ SOSIALE MEDIER

Featured artist: KEN RING

Ken Ring er en svensk rap-pioneér som har vært aktiv siden slutten av 90-tallet. Ring har samarbeidet med Tommy Tee tidligere på albumet "2 legender uten penger" (2004). Ken Ring har gitt ut ni studioalbum, hvorav tre har blitt nominert til Grammy.

Produsent: TOMMY TEE

Tommy Tee vant Spellemannprisen 2009 i klassen hiphop for albumet Studio-Time. I 2013 hadde Tommy Tee en hit med Oslo-hyllesten «Nilsen» sammen Don Martin, noe som førte til at Tee selv også begynte å skrive egne tekster på norsk. Han ble tildelt hedersprisen under Spellemannprisen 2015.

UNGE T BACKKATALOG

Livsstil

Unge T - Livsstil (2021)

Eldre

Unge T - Eldre (2020)

Mandag2

Unge T, Galexy - Mandag til Mandag (2020)