STREAM SOFIA AARVIK

SOFIA AARVIK

Det å senke guarden og gjøre seg tilgjengelig for noe nært og ekte er vanskelig, spesielt hvis man har brent seg før. Risikoen er fremmedgjøring, belønningen er en dyp følelse av trygghet.

«Safe» er en varm og ettertenksom sang, der 2022 møter det beste fra neo-soulen i et tidløst lydbilde. Sofia Aarviks smakfulle og sterke tilstedeværelse gir lytteren en følelse av ektefølt, jordnær lidenskap, mens Kristoffer Eikrem (trompet) og Bjarne Gustavsen (rhodes, bass mm.) tilfører elegant dybde.

«Følelsen i «Safe» er sann, men for meg personlig handler den mer om en ny fase hvor jeg har turt å åpne meg mer opp, enn at jeg har en forventning om at noen skal skape den følelsen i meg», forteller Sofia. «Følelsen var min».

Soundet kan minne om Sade, Yebba og Charlotte Day Wilson, med et hint av R&B new jack swing. «Jeg vokste opp med musikk som Destiny's Child, Ms Lauryn Hill og Mariah Carey, og er nok veldig preget av det sene 90-tallet og det tidlige 2000-tallet», forklarer Sofia om inspirasjonskildene, som har resultert i hennes eget uttrykk; nordisk soulpop.

«Safe» er spilt inn i Saga Studio i Oslo. Produsert av Nils Wingerei, master ved George Tanderø.
«Safe» er den andre singelen Sofia Aarvik gir ut etter slippet av fjorårets album «All That You Have». Hennes kommende EP «Kintsugi» er planlagt for utgivelse i 2023, og vi kan forvente flere singel-slipp i månedene som kommer.

Play Video