Bli hørt, bygg ditt publikum og øk din synlighet!

I snitt gis det ut et sted mellom 60 og 130 singler bare fra norske band og artister - hver uke! I tillegg konkurrerer man med internasjonale artister om oppmerksomheten.

Hvis man velger å ikke promotere eller markedsføre sin musikk i dag, er mulighetene til å nå frem i markedet svært begrensede.

Musikkpromotering.no satt sammen skreddersydde pakker som fokuserer på promotering overfor radio og media. I denne pakken, som retter seg mot lokal og regional promotering, får du tjenester som bidrar til å øke din synlighet og tilstedeværelse i området som er nærmest deg.

LOKAL OG REGIONAL PROMOTERING INKLUDERER

Radio Promo

RADIO PROMO

Dette er pakken for deg som først og fremst ønsker å etablere et prosjekt med lokal og regional forankring. Basic Promo sørger for at din musikk blir hørt og vurdert av viktige personer i ditt nærområde.

Media Promo

MEDIA PROMO

Essensiell Promo er løsningen for deg som ønsker at din musikk skal bli representert på et lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Dersom du ønsker å øke din synlighet og tilstedeværelse i Norge er dette pakken for deg.

Landingsside Promo

KAMPANJESIDE

For et prosjekt med bred kommersiell appell er det avgjørende med profesjonell representasjon for å realisere potensialet. Premium Promo gir deg sterk representasjon i Skandinavia og passer den ambisiøse artisten.

Rapportering Promo

RAPPORTERING

All-In Promo er løsningen for deg som enten ønsker å etablere en internasjonal merkevare eller deg som skal bygge videre på en allerede etablert karriere i inn og utland. I disse prosjektene går vi all-in.

VIKTIG

Musikkpromotering.no engasjerer seg kun i og vurderer bare prosjekter der utgivelsesdato ligger 3 måneder frem i tid fra vi blir kontaktet av deg for første gang.

Dette sikrer deg bedre forutsetninger for å oppnå gode resultater

LOKAL OG REGIONAL PROMOTERING

Fra 6 990,- (eks. mva.)
  • Etablering av digital kampanjeside
  • Promotering mot lokal og regional radio
  • Promotering mot lokal og regional media
  • Rapportering av sluttresultater

En profesjonell presentasjon er viktig for å lykkes

Musikkpromotering.no utstyrer ditt prosjekt med markedsledende funksjonalitet og design, tilpasset din artistiske identitet og krydret med innhold som skaper interesse.

Utvid din pakke med tilleggstjenester!

Som oppdragsgiver hos Musikkpromotering.no har du tilgang på en rekke tillegstjenester gjennom vårt moderselskap NPS Media. Disse inkluderer blant annet:

Mixing og mastering

Markedsføring og kampanjer i sosiale medier

Produksjon av reklamefilm

Trykking av fysisk utgivelse og merchandise

Rådgivning

Få full oversikt over alle tilleggstjenestene vi tilbyr på nettsiden til NPS Media

ALBUMPROMO

Dersom du skal gi ut flere singler som til slutt ender opp i et album, bør du benytte deg av fordelene du oppnår ved å velge en albumpakke