BliHørt

-bygg ditt publikum og øk din synlighet!

Musikkpromotering.no tilbyr ditt prosjekt profesjonelle presentasjoner ovenfor viktig media som; TV, radio, aviser, magasiner, influensere og andre. Vi sender ut din single og følger opp utvalgte nøkkelpersoner basert på din artistiske identitet, både via mail, telefon og face-to-face om nødvendig.
I din single-pakke kan du inkludere kampanjeside, presseskriv og annet du har behov for, slik at pakken blir skreddersydd for akkurat deg og din musikk.

PROMOTERING AV SINGLE KAN INKLUDERE

Radio Promo

RADIO PROMO

Vi sender din single ut 2-3 uker før selve utgivelsen, og følger deretter opp spesielt viktige radiostasjoner og nøkkelpersoner basert på ditt prosjekts sjanger. Vi jobber for spillelisting og redaksjonell omtale av din musikk.

Media Promo

MEDIA PROMO

Vi jobber for redaksjonell omtale og anmeldelser av ditt prosjekt både på et lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Vi henvender oss til TV, aviser og magasiner, i tillegg til sentrale bloggere og influensere.

Landingsside Promo

KAMPANJESIDE

Musikkpromotering.no gir deg et ansiktsløft og en digital tilstedeværelse i toppklassen. Våre kampanjesider går langt utenpå konkurrerende løsninger både i form av innhold, design og funksjonalitet.

Rapportering Promo

RAPPORTERING

Vi holder deg orientert om fremdrift og resultater både underveis og etter endt oppdrag. Musikkpromotering.no legger vekt på tilstedeværelse, og vil alltid være tilgjengelige for våre oppdragsgivere.

VIKTIG

Musikkpromotering.no engasjerer seg kun i og vurderer bare single-prosjekter der utgivelsesdato ligger 2 måneder frem i tid fra vi blir kontaktet av deg.

Dette sikrer deg bedre forutsetninger for å oppnå gode resultater

PROMOTERING AV SINGLE

Fra 10 000,- (eks. mva.)
  • Rådgivning er alltid inkludert
  • Ønsker du etablering og design av digital kampanjeside?
  • Ønsker du promotering mot nasjonal, regional og lokal radio?
  • Ønsker du promotering mot nasjonal, regional og lokal media?
  • Ønsker du hjelp med å forfatte presseskriv ?
  • Rapport på resultater (via mail eller telefon) er alltid inkludert
  • Legg til flere elementer (markedsføring, internasjonal playlist-pitching etc.) som passer ditt behov

ALBUMPROMO

Dersom du skal gi ut flere singler som til slutt ender opp i et album, bør du benytte deg av fordelene du oppnår ved å velge en albumpakke

En profesjonell presentasjon er viktig for å lykkes

Musikkpromotering.no utstyrer ditt prosjekt med markedsledende funksjonalitet og design, tilpasset din artistiske identitet og krydret med innhold som skaper interesse.

Utvid din pakke med tilleggstjenester!

Som oppdragsgiver hos Musikkpromotering.no har du tilgang på en rekke tillegstjenester gjennom vårt moderselskap NPS Media. Disse inkluderer blant annet:

Mixing og mastering

Markedsføring og kampanjer i sosiale medier

Produksjon av reklamefilm

Trykking av fysisk utgivelse og merchandise

Rådgivning

Få full oversikt over alle tilleggstjenestene vi tilbyr på nettsiden til NPS Media