BliHørt

- gi ditt album mulighetene det fortjener

Musikkpromotering.no elsker albumformatet. Sammen med deg lager vi en plan og en strategi som gir din utgivelse mulighetene det fortjener for å lykkes.

Vår album-pakke inkluderer promotering av minimum 2 singler i tillegg til selve albumet, vi kan hjelpe deg med presseskriv, produsere en markedsledende landingsside for din utgivelse og annet du måtte ønske inkludert.

Vi promoterer alle album utgivelser på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå, og jobber for at din musikk skal oppnå spillelisting, redaksjonell omtale og anmeldelser.

PROMOTERING AV ALBUM KAN INKLUDERE

Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi engasjerer oss bredt i ditt album-prosjekt og gir deg råd og veiledning. Vår samlede erfaring og kompetanse bidrar til å øke dine muligheter for eksponering. Musikkpromotering.no er en ærlig og trygg partner.

2singler

2 SINGLER INKLUDERT

I våre albumpakker er promotering av minimum 2 singler inkludert. I samarbeid med deg plukker vi ut de låtene vi har mest tro på at kan overbevise radiostasjoner og media om at nettopp ditt prosjekt er verdt å lytte til.

Nettverk

NETTVERK

Nettverk er en avgjørende faktor når det kommer til promotering. Som oppdragsiver hos Musikkpromotering.no drar du nytte av hele NPS Media-familiens ekstreme nettverk.

Presseskriv

PRESSESKRIV

Et profesjonelt presseskriv er alfa og omega.  Vi vet av erfaring at dette er en vanskelig øvelse for artister. Musikkpromotering.no hjelper deg med å bli presentert på en best mulig måte.

Radio Promo

RADIO PROMO

Vi sender din single ut 2-3 uker før selve utgivelsen, og følger deretter opp spesielt viktige radiostasjoner og nøkkelpersoner basert på ditt prosjekts sjanger. Vi jobber for spillelisting og redaksjonell omtale av din musikk.

Media Promo

MEDIA PROMO

Vi jobber for redaksjonell omtale og anmeldelser av ditt prosjekt både på et lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Vi henvender oss til TV, aviser og magasiner, i tillegg til sentrale bloggere og influensere.

Landingsside Promo

KAMPANJESIDE

Musikkpromotering.no gir deg et ansiktsløft og en digital tilstedeværelse i toppklassen. Våre kampanjesider går langt utenpå konkurrerende løsninger både i form av innhold, design og funksjonalitet.

Rapportering Promo

RAPPORTERING

Vi holder deg orientert om fremdrift og resultater både underveis og etter endt oppdrag. Musikkpromotering.no legger vekt på tilstedeværelse, og vil alltid være tilgjengelige for våre oppdragsgivere.

VIKTIG

Musikkpromotering.no engasjerer seg kun i og vurderer bare album-prosjekter der utgivelsesdato ligger 3 måneder frem i tid fra vi blir kontaktet av deg.

Dette sikrer deg bedre forutsetninger for å oppnå gode resultater

PROMOTERING AV ALBUM (MINIMUM 2 SINGLER + ALBUM)

Fra 25 000,- (eks. mva.)
  • Rådgivning er alltid inkludert
  • Ønsker du etablering og design av digital kampanjeside?
  • Ønsker du promotering mot lokal, regional og nasjonal radio?
  • Ønsker du promotering mot lokal, regional og nasjonal media?
  • Ønsker du hjelp med presseskriv på singlene eller albumet?
  • Rapport på resultater (via mail eller telefon) er alltid inkludert
  • Legg til flere elementer (markedsføring, internasjonal playlist-pitching etc.) som passer ditt behov

EN PROFESJONELL LANDINGSSIDE

Musikkpromotering.no sørger for at ditt album presenteres ovenfor radio, media og publikum på en best mulig måte. Vi løfter ditt prosjekt til nye høyder!

Utvid din pakke med tilleggstjenester!

Som oppdragsgiver hos Musikkpromotering.no har du tilgang på en rekke tilleggstjenester gjennom vårt moderselskap NPS Media. Disse inkluderer blant annet:

Mixing og mastering

Markedsføring og kampanjer i sosiale medier

Produksjon av reklamefilm

Trykking av fysisk utgivelse og merchandise

Design/coverart

Få full oversikt over alle tilleggstjenestene vi tilbyr på nettsiden til NPS Media