Gi ditt album mulighetene det fortjener for å lykkes

Vi i Musikkpromotering.no elsker albumformatet, og sammen med deg legger vi en plan og en strategi som gir din utgivelse mulighetene det fortjener for å lykkes.

I vår albumpakke er promotering av 2 singler fra albumet inkludert, vi hjelper med presseskriv og produserer en markedsledende landingsside for ditt prosjekt.

Som en del av NPS Media-familien, har du ved å bruke Musikkpromotering.no tilgang på et enormt nettverk, og som en ekstra bonus får du tilgang på flere tjenester fra moderselskapet.

PROMOTERING AV ALBUM INKLUDERER

Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi engasjerer oss i ditt prosjekt og gir deg råd og veiledning innenfor temaer du trenger spesiell oppfølging på. Vår samlede erfaring og kompetanse kommer ditt prosjekt til gode gjennom ærlighet og lidenskap.

2singler

2 SINGLER INKLUDERT

I våre albumpakker er promotering av minimum 2 singler inkludert. I samarbeid med deg plukker vi ut de låtene vi har mest tro på at kan overbevise radiostasjoner om at nettopp ditt prosjekt er verdt å lytte til.

Nettverk

NETTVERK

Nettverk er en avgjørende faktor når det kommer til promotering. Som kunde av Musikkpromotering.no drar du nytte av hele NPS Media-familiens ekstreme nettverk, noe som forsterker dine muligheter for å lykkes.

Presseskriv

PRESSESKRIV

Et profesjonelt presseskriv er alfa og omega og et viktig verktøy for artister og band som ikke skal undervurderes. Musikkpromotering.no hjelper deg i å bli presentert på best mulig måte.

Radio Promo

RADIO PROMO

Musikkpromotering.no sender ikke bare ut en e-post og nøyer seg med det. Vi kontakter nøkkelpersoner direkte og vet hvem det er lurt å nå.

Media Promo

MEDIA PROMO

Musikkpromotering.no jobber for å øke din synlighet og tilstedeværelse i media, og sammen med deg plukker vi ut aktører vi fokuserer spesielt på.

Landingsside Promo

KAMPANJESIDE

Våre album-prosjekter presenteres via markedsledende kampanjesider, designet for å imponere, fascinere og bygge kredibilitet.

Rapportering Promo

RAPPORTERING

Hvem har gjort hva og til hvilken tid? Hvordan har responsen vært? Med detaljert rapportering holder vi deg oppdatert om prosjektets ståsted og endelige resultater.

VIKTIG

Musikkpromotering.no engasjerer seg kun i og vurderer bare prosjekter der utgivelsesdato ligger 3 måneder frem i tid fra vi blir kontaktet av deg for første gang.

Dette sikrer deg bedre forutsetninger for å oppnå gode resultater

PROMOTERING AV ALBUM (2 SINGLER + ALBUM)

Fra 20 000,- (eks. mva.)
  • Rådgivning
  • Etablering av digital kampanjeside
  • Promotering mot lokal, regional og nasjonal radio (2 singler + album)
  • Promotering mot lokal, regional og nasjonal media (2 singler + album)
  • Rapportering av sluttresultater

EN PROFESJONELL LANDINGSSIDE

Musikkpromotering.no sørger for at ditt album presenteres ovenfor radio, media og publikum på en best mulig måte. Vi løfter ditt prosjekt til nye høyder!

Utvid din pakke med tilleggstjenester!

Som oppdragsgiver hos Musikkpromotering.no har du tilgang på en rekke tilleggstjenester gjennom vårt moderselskap NPS Media. Disse inkluderer blant annet:

Mixing og mastering

Markedsføring og kampanjer i sosiale medier

Produksjon av reklamefilm

Trykking av fysisk utgivelse og merchandise

Design/coverart

Få full oversikt over alle tilleggstjenestene vi tilbyr på nettsiden til NPS Media